CMD-redactie


8 april 2019 - Door: Annefleur SchutWaar(om) content tot leven komt – laat je inspireren

Zoals hoogstwaarschijnlijk niet onopgemerkt aan je voorbij is gegaan is onze heuse CMD-redactie samengesteld en van start gegaan! Waarom vraag je? Om jou tweewekelijks van de meest interessante content te voorzien. De CMD-redactie bestaat momenteel uit zes gemotiveerde studenten die betrokken zijn bij hun vakgebied en elke hype, designtrend en tech-merkwaardigheid vanuit een nieuwe invalshoek weten te benaderen om tot inspirerende, conversie oproepende content te komen. Content die niet alleen interessant is voor studenten, maar zeker ook voor andere betrokkenen bij het digitale universum (looking at you, toekomstige stagebegeleiders!).

Hoewel er nog hard aan de visuals van het platform gesleuteld wordt en er achter de schermen druk geïnterviewd, gelachen, geschreven en gefilmd wordt is hier alvast de eerste content te zien en te lezen. Want als er iets pal boven water staat is het wel dat je dit platform niet alleen gaat bezoeken vanwege de interessante teksten. Nee, CMD-Magazine biedt meer. Verwacht film, fotografie, audio, podcasts, illustraties en graphics en kies waar jíj zin in hebt. Want jij bent uiteindelijk waar wij het voor doen. See you at the other side.

– CMD-redactie.