Redactieleden gezocht


19 oktober 2018 - Door: SamOns eigen platform, van, voor en door onze eigen studenten (jullie dus), over ons eigen vakgebied, een etalage van wat wij (jullie) kunnen en willen laten zien. En jullie vormen zelf de redactie!

Interesse in content, journalistiek, beeld- en tekstredactie? Wil je schrijven, interviewen, beeld items maken (foto/video) en/of podcasts voor en over ons vakgebied? Wil je ervaring opdoen binnen een redactie? Een super leuke tijd hebben, je werk online zien staan en aan je CV werken? En daar dan ook nog een Honours ster mee binnen harken? Lees onderstaande dan goed door. Ben je enthousiast? Meld je dan nu aan voor de CMD Honours Redactie. Stuur jouw motivatie naar Judith Meinetten (judith.meinetten@hu.nl) zodat we een mooie eerste eigen CMD Honours Redactie kunnen samenstellen.
Zelf geen interesse maar ken je iemand voor wie dit een mooie kans is, stuur het door!

Zie hieronder de uitgebreide briefing: